Retouren

Wanneer je een item bij ons bestelt betekent dit dat het desbetreffende product helemaal op maat is gemaakt voor jou volgens jouw wensen en jouw smaak. 

Je kunt het product natuurlijk altijd terug sturen wanneer het beschadigd is of wanneer er iets niet klopt. 
Wij zorgen er echter goed voor dat de items goed worden ingepakt en zo veilig mogelijk worden verstuurd zodat er geen beschadiging plaats kan vinden. Is dit helaas toch het geval? 

Stuur dan een mailtje naar return@wallgiant.com en we kijken samen wat we voor je kunnen doen.Belangrijke zaken over het terug sturen van je bestelling.


- Wil je je product retourneren? Neem dan binnen 14 dagen contact op met onze klantenservice. Wanneer wij bevestigd hebben dat je het product mag retourneren moet deze in originele verpakking worden teruggestuurd binnen 14 dagen na de ontvangst van het item.
- Onze producten kunnen niet worden teruggestuurd wanneer de maten van de muur verkeerd zijn uitgerekend of wanneer het product kapot is gegaan tijdens het monteren ervan.
- Het geld wordt teruggestort op de manier waarop het product is betaald. Heb je bijvoorbeeld met paypal betaald? Dan wordt het bedrag daarop teruggestort.